In onze beitsruimte staat een ruim beitsbad (1500 x 1000 x 900 mm.). voorzien van hijskraan met bovenloopkraan. We werken met Pelox Badbeits: deze dompelbeits is geschikt voor alle te beitsen edelstalen. Hiermee worden aanloopkleuren, roestdeeltjes en verkleuringen bij de lasnaad verwijderd. Bovendien worden eventuele verontreinigingen ook verwijderd, zodat een geheel schoon oppervlak overblijft. Voor aluminium gebruiken we een speciale beits (met bad van 700 x 1000 x 850mm.), die net als de beits voor edelstalen zorgt voor een mooi egaal oppervlak. Na een beitsbehandeling om oppervlaktes en constructies te reinigen wordt het materiaal gepassiveerd. Middels passiveren worden constructies (opnieuw) beschermd tegen corrosie: de natuurlijke oxidelaag wordt weer hersteld. Daarnaast werken we met twee ontbraamtrommels: één trommel met een grove ontbraamsteen om snijonderdelen te ontbramen en één met een keramische polijststeen om het oppervlak een gepolijst uiterlijk te geven. Met deze hoogwaardige machines zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de afwerking is gewaarborgd.

REFERENTIES

sluiten