test

Over ons

Vakwerk. Kwaliteit. Service. We staan elke dag voor u klaar om de beste producten en sterkste constructies te leveren. Werken met staal, RVS en aluminium kent voor ons geen geheimen. Ons team bestaat uit mannen met kennis van het vak: van lassen en draaien tot watersnijden en frezen en alle andere voorkomende las- en constructiewerkzaamheden. De hoofdmaterialen voor ons las- en constructiewerk zijn staal, RVS en aluminium, maar vanzelfsprekend voorzien we tevens in andere materialen en/of combinaties van materialen.

De oorspronkelijke eenmanszaak, opgericht door Joost Verhoef, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf waar een gemotiveerd jong team werkt onder leiding van Roy en Steve Verhoef. Voor Verhoef is geen uitdaging te groot: werkzaamheden worden zowel op het terrein als op locatie uitgevoerd. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag, of het nu gaat om kleine reparaties of grote constructies!

Ons bedrijf in machines en maten

Het werkterrein in Andijk bestaat uit zo’n 2500 vierkante meter, waarvan ca. 1000 vierkante meter bebouwd. In de plaatwerkhal bevinden zich zowel een ruime voorraad staal, RVS en aluminium als de grote machines en een aparte beits ruimte van 60m2. Op de constructieafdeling staan twee opspantafels en in de hal bevindt zich een grote voorraad RVS en aluminium in diverse maatvoeringen en uitvoeringen als kokerprofielen en buizen.

sluiten